Uppladdning!

En tidig morgon som inleddes med en rejäl frukost och sedan nerpackning av måltider och packa in allt i bilen för att till sist på börja resan. 

En härlig bilresa, tiden gick förvånadsvärt fort! Väl framme i Sälen blev det lite shopping innan vi lämnade in skidorna på vallning och hämtade ut startnumren. En hoodie och en t-shirt blev det shoppat - hoodien på övre bilden till vänster. 

Sedan åkte vi till stugan som vi fått låna av Virres pappa, en väldigt fin och mysig stuga måste jag säga! Vi skapade ett kaos av packning som till slut har blivit ett organiserat kaos, alla väskor är ompackade minst en gång för att veta vad man behöver vart och när. Det är en hel del att hålla reda på - bland annat överdragskläder, ombyten och utrustning! 

Smått frusna startade vi en brasa och värmde på  och avnjöt en god middag (ris, kyckling och grönsaker). En gött soffhäng framför tvn i myskläder, intagning av lite kvällsmellis och grönsaker och dipp som snacks. En kanondag så här dan före dan, imorgon smäller det! 

Imorgon är det uppstigning vid 6 för att äta en Vasa-frukost och sedan dra iväg för att hämta skidor, lämna bil och sedan ta oss till starten. Förhållandena sägs bli fantastiskt bra och vi är såklart galet laddade! 😉