Morotskakemuffins

Receptet ger 20 muffins ✨

215g morot - 3 normalstora (mixad eller riven)
1,5 dl havregryn (mixa till ett mjöl)
1dl Steviaströ
1dl Vassleprotein (kanelbulle)
1,5tsk bakpulver

🌟 Blanda🌟

Tillsätt:
100g kvarg
1dl alt. 3st äggvita
Rikligt med kanel & kardemumma
Blanda, häll i muffinsformar och grädda i ugnen på 200grader i ca. 10 min. 


Eventuellt toppa med Barbells vaniljpudding ⭐️👅❤️

Sockerfria, glutenfria, proteinrika. Kan höras laktosfria med laktosfritt protein & kvarg! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0