We are the people we rule the world

När allting är helt perfekt. När allting känns riktigt bra.
När man inte vill att någonting ska förändras.
När det kommer någonting ivägen. 
När man inte tänker klart.
När man vänder på allt.
När man står stark.
När man har gjort fel och rättar till det.
När man inser vad som är rätt.
När man väljer sin egen väg.
När man står emot.

I still hear the song

Jösses vad tiden går fort! Kan inte förstå att jag faktiskt tar studenten om typ 250 dagar.. Igår var det iallafall den första studentfesten, måste säga att det faktiskt blev en lyckad kväll trotts att brandlarmet gick igång men då fortsatte festandet på MC istället! Har mått relativt bra idag, skönt att slippa bli så bakis! Skjutsade mannen min på lagfest för en timme sedan och nu sitter jag bara och lyssnar på musik och äter natur godis, sedan blir det mys med mamsen!

När vanorna bryts

Jag som hade planerat in en powerwalk idag men så hann jag inte mer än att äta och sedan somnade jag en timme i soffan och sedan var det dags för utbildning på jobbet så det blev ingenting av det inte.. Nu under detox-veckan så blir man rätt slut på efter en heldag i skolan men det går bra i övrigt! Äntligen lite ordning och reda efter en onyttig sommar! YAYYY! Sitter och lyssnar på skön musik och har nyss druckit lite te och tänker på min käraste som är i Norrköping ett par dagar nu :)

what i've done

Tjeeeena! Var galet duktig och städade upp den fruktansvära röran i min stuga idag. Kör detox nu med Johanna och Rebecca så man är rätt slut på dagarna men ska iallafall strax iväg på fotbollsträning. Bilden är förresten från maj 2009, tror det var min första match i damlaget om jag inte har helt fel.

I helgen var jag i Stockholm på förbundsdomarkurs i ishockey, vilket jag var rätt nervös för innan men det var riktigt roligt faktiskt!
 
Sänder lite kärlek till ovan idag, vila i frid fina Inga! ♥

Efter träningen blir det är plugga och äta någon god frukt, HÖRS!

RSS 2.0