Proteinbars alternativt proteinbrownies

Proteinbrownie ca 14st (alt. 7st bars)
 
♥ 2 skopor Proteinpulver choklad (vassle)
♥ 2 dl Havregryn (rent, för glutenfritt)
♥ En liten/en halv stor banan (ca 70 gr)
♥ 2 ägg
♥ 40 gr Äggvita (alt. ett extra ägg)
♥ 1 tsk Mandelsmör 
◊ Släng gärna i lite kakao och kanske en skvätt kaffe för ett ännu bättre resultat!
 
Sätt ugnen på 150 grader. Mixa samman alla ingredienser till en slät smet och häll i en klädd form (ca 10x20 cm). Smeten ska vara ca 1 cm hög. Grädda i mitten av ugnen i ca 15-20 min, mindre om du vill ha den mjukare eller lite kletig. Låt kakan svalna helt innan du skär den i bitar, antingen i browniebitar eller stora som bars! Förvara i en tät burk i kylen eller frysen. Snabbt, enkelt och gott! Ungefärliga näringsvärden per bar: 98,5kcal/8g kolh/8,9g prot/3,2g fett.