Himmelskt goda & sockerfria praliner

Chokladkola-pralin 20 större praliner
♥ 100gr Sockerfri choklad (50 gr till skal och 50 gr till botten)
◊ För en vegansk pralin - byt ut chokladen till en mjölkfri/vegansk.

Chokladkola-fyllning:
♥ 1 dl Steviaströ (eller valfri strö-sötning)
♥ 1 dl Kokosmjölk light
♥ 1 dl Fibersirap
♥ 1/2 msk Kakao (helst rå kakao)
♥ En gnutta vaniljpulver, ca 1 krm och (valfritt) ett par droppar steviadroppar - karamell

→ Smält hälften av chokladen och smeta ner i formar till pralinernas "skal". Blanda samman alla ingredienser till fyllningen i en skål och koka i micron, ca 2 min i taget tills önskad konsistens nås. Tänk seg kolasås-konsistens, låt svalna! Fyll choklad-skalen nästan helt och smält resterande choklad och fyll formarna fulla. Sätt in i frysen för att stelna innan de sedan förtärs. Obs! Stor risk att alla slinker ner direkt! ;)