Final 1:3

Säsongen har gått rasslande fort och vi är inne i den sista hockeyveckan i SDHL! Så himla roligt, det har varit riktigt jämna och välspelade matcher - ribban har verkligen höjts några snäpp i år! Nu återstår det alltså bara två lag i jakten om SM-guldet. Första finalen spelas imorgon 18:30 mellan Linköping och Luleå och den visas på SVT2/SVT24 och SVTplay ✨ Slå på tvn eller gå in och kika!!! 👀
 
 
 

Vasaloppsveckan

 
Åh jösses, ännu en månad har passerat. 
Det vanliga har rullat på jobb, träning, livet, ja. Men lite nytt hemma har det blivit, äntligen börjar vi (efter typ 3år...) få riktig ordning och hitta rätt vad gäller stil och så! Ny soffa och ny säng är på plats bland annat, känns superbra! Så en matta, soffbord och sängbord är vad jag känner står på tur att bytas ut hemma nu. 
 
Sista helgen i februari spenderade jag hemma i Övik. Jag flög upp på fredagsmorgonen och överraskade med lunch hemma hos brorsan, Theodore fyllde nämligen 1år denna dag! Senare på kvällen umgicks jag med Marre och käkade thaimat inna vi såg en innebandymatch. På lördagsförmiddagen åkte jag, brorsan och Theo till Umeå för att umgås med mina fina kusiner med respektive och såklart söta Jakob (kusinbarn) - vilket var supermysigt!! Sedan åkte jag in till stan och träffade Marre och Fanny och vi såg ännu mer innebandy, haha. På kvällen var det mello-/tacomys hemma hos brorsan ♥  På söndagen var det dags för Theodores 1års-kalas och då hann jag även träffa mormor och morfar, så tacksamt! Är man hemma en snabbvisit så är schemat fullspäckat för att hinna träffa så många som möjligt. Efter kalaset så var jag bara hemma med mor och far, vilket jag knappt hade hunnit med innan... Upp tidigt på måndagen för att komma till flygplatsen och inse att flyget var inställt, så tillbaka in till stan och ta tåget hem istället... Haha! 
 
Här började en förkylning att krypa sig på... Mådde halvkasst med feber och så i början av veckan och det blev inte bättre... På onsdagen efter jobbet så gick lasset (vi hade nog packat för månad och inte en vecka..) mot Stöten och Sälen. Vi välkomnades av Virres pappa och Annika innan vi bäddade och la oss. På torsdagen var jag bara lite vanligt "hängig" inget allvarligt men på kvällen blev det sämre och hela fredagen var katastof. Jag låg mest på golvet och led. Så en vecka med dålig aptit och sedan två dagar innan vasaloppet fick jag inte behålla något, och nu orörlig dessutom haha... Så det fanns knappt på kartan att jag skulle kunna genomföra loppet. Meeeen så tvärvände det igen och jag vaknar på lördagen mycket piggare och smärtfri, så då kunde ingen stoppa mig från att åka ;) Jag är väldigt glad att jag kunde genomföra det, målet blev att ta sig runt istället för att slå den gamla tiden men vad gör det? Jag kan ju alltid åka fler gånger ;) 
 
Nu väl hemma igen är det tillbaka på jobbet i full fart och nu äntligen så är hockeysäsongens roligaste period här; SLUTSPEL! Känns riktigt spännande i år! Efter slutspelet så åker jag dessutom på min turnering, Div 1 dam VM, så jag har många saker att se fram emot nu! :) 
 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

RSS 2.0