Det snurrar i huvudet.

Tillbaka till verkligheten, och det känns sådär.. Resan var himmelsk, underbar och helt fantastisk. En vecka med bara kärlek och bortom vardagen. Otroligt varmt och skönt var det också! Tråkigt att komma tillbaka till kylan här i Sverige och skolan och dess vanliga stress.
 
Aldrig trodde jag att jag skulle förtjäna någon så otroligt fin människa som du.
Jag är så glad över att jag har dig.
Tack för att du gör mig så oerhört lycklig.
Jag älskar dig så otroligt mycket, Erik!
 
 
 
Det går inte att förstå allting, och ibland vill man inte ens förstå allting.

Från -20 till +27 grader

Idag bär det av till Stockholm, ska först inhandla lite vätskeersättning etc. och säga hejdå till vännerna! Imorgon strax innan 7 så åker jag och älskling till Egypten, ser fram emot en vecka med avslappning, fest, mys och framförallt sol och värme!!

Det känns skönt att komma iväg, har ingen motivation till något alls så förhoppningsvis blir det lättare att ta tag i skolan och fotbollen när jag kommer hem.

Allt går runt i en cirkel.

Vilket oerhört händelselös dag det här har varit hittills, och trött har jag dessutom varit! Borde ta tag bättre i plugget men det orkar jag inte nu, så det blir uppskjutet ännu lite till. Ikväll ska jag först döma en ishockeymatch och sedan åka ner till Oleary's för att fira min fina vän Evelina :)


Don't tell me something that aint gonna happen, don't tell me you will try when you aint gonna do that. If you don't tell me those things I won't be disappointed that there is no change.

Dags för uppdatering

Härlig uppdatering här.. I senaste inlägget skrev jag om att jag skulle på SHM och jag kan tala om för er att det var magiskt, helt otroligt! Hela helgen var underbar, vilket är rätt logiskt då man har så otroligt fina vänner!

Julen var fantastisk den också, älskar stämningen och att spendera tid med nära och kära. Fick dessutom en hel del väldigt fina julklappar! Nyårsafton började med middag med fina människor och sedan åkte vi till några andra på fest! De första timmarna på det nya året slutade dock i en massa blåmärken.. Lyckades halka utanför huset. Lyckligtvis så har det stora blåmärket på kinden började försvinna, kanske inte det snyggaste stället att ha en blåmärke på..

Den 18onde januari åker jag och Erik till Egypten, det var min julklapp som jag fick av honom och jag vet inte hur jag ska kunna tacka honom tillräckligt!! Fast bäst av allt är egentligen att det vara blir han och jag en vecka i värmen och bara få ha det bra och mysa!

RSS 2.0